Vi tilbyder

Den lille røde traktor tilbyder alt indenfor maskinstationsarbejde.

Vi har ikke alle maskiner selv, men i samarbejde med andre maskinstationer, landmænd mm. kan vi tilbyde lige netop det som DU står og mangler!

Udover maskinstationsarbejdet, vil vi også gerne tilbyde kunderne afløsning i kostalden.

Hvis du skal have gravet ud til en sokkel på en bygning, eller brækket et gulv op i en gammel stald eller lade, så kan vi også klare dette. Vi skal bare vide hvor høj og bred maskinen må være, så kan vi komme med lige netop den løsning, som du har brug for !

For økologer har vi, fra 2013 begyndt at køre ud med en kvik-up harve, som kan ligge kvik græsset ovenpå jorden, således at frost samt tørke kan slå kvikgræsset ihjel. Dette er en rigtig god alternativ løsning til flere gange harvning med stubkultivator i løbet af vinter og tidlig forår. Se billederne i galleriet !

Fra 2015 Tilbyder vi at lave et fast tilbud på ALT eller en del af dit markarbejde! Ring og hør nærmere.

 

Kontakt os

Den Lille Røde Traktor

Virksomheden

Den lille røde traktor er en enkeltmandsvirksomhed ejet af Michael Damgaard, Bedsted. Jeg startede virksomheden i november 2011, efter at have arbejdet på et par landbrugsejendomme med malkekøer og markdrift.

Vi tilbyder

Den lille røde traktor tilbyder alt indenfor maskinstationsarbejde. Udover maskinstationsarbejdet, vil vi også gerne tilbyde kunderne afløsning i kostalden. Fra 2015 Tilbyder vi at lave et fast tilbud på ALT eller en del af dit markarbejde!